Tuesday, September 12, 2017

Semuanya Kerana PELUANG! #13

Assalamualaikum and hi all :)

Pejam celik rupanya dah almost 2 years aqma buat business as Premium Beautiful Agent. Dulu aqma pernah menidakkan kehadiran bisnes ni tapi dalam hati terbakar juga tengok banyak sangat testimoni positive Premium Beautiful ni. Ramai yang makin slim tapi poket gemuk! Bestnyaaaa! So, disebabkan curiosity yang tinggi melangit, aqma pun risik2 la akak ni kat Instagram, Shaliza Aziz namanya.

Then bila dah clarify dengan beliau (now she is my mentor) now aqma dah tahu apa benda Premium Beautiful tu sebenar2nya. Macam mana cara bisnes Premium Beautiful yang sebenarnya. Tapi yang paling BEST macam mana dengan pakai Premium Beautiful ni boleh generate income from RM500-RM3,000++ per month! As a youngsters (belum 30 hokayyy!) this is the BEST time for me to build up my savings, buy assets and all. Bila fikir2 balik takkan umur 50-an dah tua2 baru nak merasa kan? If ada PELUANG boleh capai IMPIAN cepat, why not grab kan? :)


_premium-beautiful-kuala_lumpur_premium-beautiful-negeri_sembilan_premium-beautiful-seremban_premium-beautiful_brunei
PAKAI. RASA. KONGSI kebaikan Premium Beautiful


So, here I am. Semuanya kerana PELUANG. One thing I'm grateful for is I found the right leader and the best team. Team The Diamond Circle now dah terkenal  melahirkan Premium Beautiful Expert yang bertauliah. Semua agent takda stok Premium Beautiful bawah katil. If uols dengar desas desus Premium Beautiful tipu, Premium Beautiful tak laku, Premium Beautiful tak berkesan semua tu "kesian" sebab mereka diajar oleh leader or team yang salah. Tulang belakang TDC adalah HQ Sahajidah Haio Marketing sendiri. Mereka pantau gerak kerja bisnes TDC. Percayalah nak bisnes tahan lama, JUJUR + TELUS point utama.



_premium-beautiful-kuala_lumpur_premium-beautiful-negeri_sembilan_premium-beautiful-seremban_premium-beautiful_brunei
Ni client borong sampai 4 set!! Borong habis~


_premium-beautiful-kuala_lumpur_premium-beautiful-negeri_sembilan_premium-beautiful-seremban_premium-beautiful_brunei
BONUS GEMUK!!! Siapa mau??


_premium-beautiful-kuala_lumpur_premium-beautiful-negeri_sembilan_premium-beautiful-seremban_premium-beautiful_brunei
Bila client dah rasa, dah fitting, memang taknak buka. Terus bank in jee :)


_premium-beautiful-kuala_lumpur_premium-beautiful-negeri_sembilan_premium-beautiful-seremban_premium-beautiful_brunei
Client cash buyer pun ramai sebab mereka tahu Premium Beautiful ni bagus for health and beauty :)


_premium-beautiful-kuala_lumpur_premium-beautiful-negeri_sembilan_premium-beautiful-seremban_premium-beautiful_brunei
Thanks client for choosing me as your Premium Beautiful Agent :)

_premium-beautiful-kuala_lumpur_premium-beautiful-negeri_sembilan_premium-beautiful-shah_alam_premium-beautiful_brunei
Thanks client for choosing me as your Premium Beautiful Agent :)


Alhamdulillah.. tanpa guidance from my beloved mentor, team TDC, doa mak ayah aqma tak berada tahap sekarang ni. Dulu rasa mustahil tapi sebenarnya dengan Premium Beautiful ni sebenarnya bantu kita capai IMPIAN lebih cepat. Kan best tuuu? :)

For those yang nak grab peluang buat bisnes with Premium Beautiful, I will never let you walk alone. Just rela dibimbing je :) Dengan ILMU semua boleh jadi taw. In shaa ALLAH~

Do contact aqma if uols nak tahu how peluang bisnes Premium Beautiful bantu upgrade our income and life.

CONTACT: +60102534217
Email: ainul_aqma@yahoo.com


Love,
A.Aqma

2 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...