Fazura Duta PERTAMA dan TERBARU Sahajidah Haio Marketing

Saturday, October 14, 2017
Assalamualaikum and hi all :)

Sehari sebelum tu kat instagram Sahajidah Haio Marketing (SHOM) bagitahu ada “BREAKING NEWS” . Pastu nak bagitahu news tu tepat pukul 12.00 malam 13 Oktober 2017. Eh, khabar apa pulak ni kan?? Aqma dah nervous. Nak tambah hadiah lucky draw masa MUT nanti ke? 😂

Rupanya nak announce yang........
.
.
.
.

OUR NEW AND FIRST EVER AMBASSADOR is:

FAZURA !!



Yes! Korang baca nama yang betul tu. MissFazura! Gila la weyhh! Aqma dah la adore kat Fazura ni dari zaman dia berlakon cerita Gol & Gincu lagi taw. Masa tu memang aim sangat2 nak ada bilik comel2 macam Puteri dalam cerita tu. Of course nak natural beauty macam Fazura! Pernah tengok dia dalam cerita Facing Up to Fazura memang dia punya natural beauty betul2 original. Hehehe.

Apa-apa pun aqma nak ucapkan "Welcome on board to SHOM family" dear Fazura :)
Fazura bukan sebarang selebriti yang main petik je job yang datang. If kita tengok job2 yang diambil semua ada nama, ada prestige. Tak semua drama dia sapu. Well, sure duty as SHOM ambassador ni Fazura dah consider habis-habisan. Plus, before this SHOM bekerjasama dengan Rizman Ruzaini who are Fazura's close friends. Sure RR bagi good repo to Fazura about SHOM. Takkan la nak musnahkan kawan sendiri kan? :)

Oh ya, Prof Datuk Jimmy Choo pun ada collaboration with SHOM. I feel so proud with SHOM for all the hard works and how aggresive they are to maintain and bring SHOM's label to another level. Bayangkan la agent SHOM bertambah 10,000++ orang tahun 2016 taw! Semua sayang SHOM. Alhamdulillah business yang adil, yang telus pasti bertahan lama :)

Untuk awak2 yang nak jadi part of SHOM family, jangan malu2 dan segan untuk contact aqma taw. I will show you how to be SHOM family members with CLEAN way. Takda leader tipu2 or aniaya. Unless awak yang pilih jalan untuk aniaya diri awak sendiri. Hiks! *jangan triggered*

Let's be part of SHOM family with Fazura! :D



Love,
A.Aqma 


2 comments on "Fazura Duta PERTAMA dan TERBARU Sahajidah Haio Marketing"
  1. huarghh suka sangat tegok fazura ni sebab cantik sangat

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannn?? dah cecah 30++ pun gorgeous!

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Auto Post Signature

Auto Post  Signature