MARINE ESSENCE SCRUB | PRODUK TERBARU HAI-O

Monday, November 20, 2017
Assalamualaikum and hi all :)

Produk Sahajidah Haio TERBARU yang dinanti-nati dah pun masuk kedai aqma.. Iaitu Marine Essence Scrub. Ramai yang tunggu Marine Essence Scrub dari Haio ni sebab dah tentu ada khasiat garam buluh dalam tu. Bahan utama dalam rangkaian Marine Essence adalah GARAM BULUH. Jom tengok apa manfaat Marine Essence Scrub pada kulit anda..


marine_essence_scrub_haio
Marine Essence Scrub

Kat bawah ni pula aqma share bahan-bahan mewah yang terdapat dalam Marine Essence Scrub


marine_essence_scrub_haio


marine_essence_scrub_haio

marine_essence_scrub_haio


Barulah lengkap set mandian bila ada Marine Essence Scrub ni~
Jap.. aqma share testimoni pulak :)


testimoni_marine_essence_scrub_haio


testimoni_marine_essence_scrub_haio


testimoni_marine_essence_scrub_haio


Amazingkan??
Aqma pun dah cuba memang lembut and tak buat kulit rasa pedih2. Sesuai untuk kulit sensitif taw!
Daki dan kulit gelap sebenarnya berpunca dari kulit mati. Dengan lotion je tak cukup. Kena sental dengan scrub :)

Nak dapatkan kat mana?
Meh terus je tinggalkan komen or direct whatsapp aqma +60102534217 untuk pembelian.
Untuk 10 PERTAMA dapat harga SPECIAL and FREE GIFT SPECIAL taw! :D

Jom cantik sama2 :)

Love,
A.Aqma
1 comment on "MARINE ESSENCE SCRUB | PRODUK TERBARU HAI-O"
  1. The materials that it contains in it are vital and important for the skin and everyone can guarantee the results that it will give. I think that it is nice to buy for healthy skin.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Auto Post Signature

Auto Post  Signature