Selepas 9 Tahun Berpisah...

Friday, November 17, 2017
Assalamualaikum and hi all :)

Mashaa ALLAH sesungguhnya dunia ni kecil je nak dibandingkan dengan kuasa ALLAH.



Akhirnya selepas 10 tahun berpisah or tak jumpa, ALLAH pertemukan aqma jumpa my ex schoolmate masa kat Raub dulu. Rupanya dia keje dekat je dengan tempat kerja aqma. Perasan yang kami saling like kat instagram tapi tak puas. Jumpa depan2 baru best :)

Then we decided to have a lunch together at Dpulze, Cyberjaya. Borak2 rupanya banyak benda dah berubah. Masing2 exchange story apa yang berlaku lepas sekolah. Seronokkk! Sebab Fikha ni sama rumah sukan and dorm kitorang sebelah2 je.. so selalu la jumpa and buat aktiviti sama2.

Eh, dalam borak2 tu Fikha luahkan hasrat nak buat bisnes sama2 dengan Aqma. Allahuakbar! Aqma pun lagi laaa excited sebab kawan sendiri nak buat bisnes sama2.. The more the merrier! Fikha cakap dia suka tengok cara Aqma and team buat bisnes. Telus. Ada produk, ada system dan ada orang ajar untuk buat bisnes. Alhamdulillah sangat! Yes, I'm READY to guide you for a better financial route.


Meet Fikha :)

The good thing is, Fikha bertuah sebab dia join pada waktu yang tepat. Since now SHOM tengah offer siapa daftar dapat FREE Marine Essence Bodywash and catalogue yang cantik and exclusive sangat2!



Welcome Fikha to The Diamond Circle. Enjoy your new journey as Premium Beautiful Expert and Millionaire to be :)


Love,
A.Aqma
1 comment on "Selepas 9 Tahun Berpisah..."
  1. Hi Ainul. This seems to be one amazing update by you. I loved your head veil and would love to know about your culture as in the English version of this blog.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Auto Post Signature

Auto Post  Signature