BELAJAR TEKNIK JADI JUTAWAN ONLINE | MMMDIS2017

Tuesday, December 5, 2017
Assalamualaikum and hi all :)

Alhamdulillah aqma mulakan pembukaan Disember 2017 dengan sesuatu yang sangat amazing. Aqma belajar lebih 200 teknik MUDAH jadi jutawan dengan bisnes online. Fuhhh jangan main2 ada 200 teknik taw! ni bukan main2 punyaaaa! 

On 1st-3rd December 2017 Aqma pergi seminar Millionaire Marketing Mastery (MMM) anjuran Richworks. Alaa kalau Richworks korang dah boleh agakkan siapa yang mengajar? Hehehe Semestinya Dr Azizan Osman :) Pakar Marketing Asia!

Aqma bersyukur sangat aqma said "YES" bila my beloved mentor pelawa aqma pergi seminar ni. Yes. honestly seminar ni mahal harganya semahal ilmunya. Memang berbaloi sangat2! Aqma pun seperti sesetengah orang yang hadir ke seminar ni, ada yang bergolok bergadai, ada yang berhutang sana sini semata-mata nak dapatkan ilmu bisnes ni. Aqma pula bertuah sebab date seminar ni, giliran aqma dapat kutu. Allahuakbar. Cantiknya timing ALLAH. 



With my beloved mentors, CDM IEJA and CDM YONG. Ni masa hari pendaftaran

Aqma yakin ada sesuatu balasan berganda dari duit kutu bila aqma invest kat MMM ni. Haihhh. bila dah masuk, rasa semakin excited nak bantu kawan2 lain pula ubah hidup dengan berniaga. In shaa ALLAH~ Uols jangan takut nak berniaga, ada yang sales Juta2 sebulan dengan jual produk orang je. Aqma pun boleh macam tu juga. Amiin~ 

Day 1
Haihhh masa nak masuk dewan tu, nervousnyaa! Allah je yang tahu. Pastu ramai gilaa pula tu berebut memasing nak masuk dewan. huhuhu.

Geng Budak Kaca Mata. Hik!
Actually yang pergi seminar ni, ada 5 orang. Aqma, my leader CDM Shaliza, CDM Ain and CDM Yong. Aqma and kak ieja tersama hijau pulak. Hihihi. Pastu semua specky. Sama pattern pulak tuuu. Kui3.


Ni hari ke-3.
Hari ke-dua tak dapat amik gambar sebab masing2 dah terlalu FOKUS! Memang padat gila ilmu masa day - 2. Eh cer tengok, aqma dengan Kak Ieja sama hijau lagiii! ALLAHUAKBAR kuatnya auraa! Semoga cepat2 Aqma naik pangkat CDM macam Kak Ieja, Kak Ain and Yong. Alaa macam kat office juga, kalau bos2 bonus besar kan? If pangkat biasa2 if bonus 3 bulan gaji still macam gaji sebulan CEO. Faham faham? :D


Mesti korang wonder kan kenapa ada 4 orang je dalam gambar tapi kat atas aqma mention 5 orang.. Actually lagi sorang tu abang Ezam, husband CDM Ain. Lelaki terpisah duduk masa seminar tu. Which is good lah kan? :)

Semoga ilmu POWER yang aqma dan kawan2 dapat dari seminar ni dapat bagi manfaat pada orang lain. Dah tak sabar2 nak bantu kawan2 yang hadapi stuck dalam masalah duit. Jom 2018 ni kita fokus untuk clearkan hutang. If uols nak aqma share caranya meh pm tepi :)

Terima kasih CDM Shaliza, CDM Ain and CDM Yong for this opportunity.
Salam Kejayaan untuk semua.
Love,
A.Aqma
Post Comment
Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Auto Post Signature

Auto Post  Signature