BLOGGER EXCHANGE AND 2018 BLOGLIST (CANCELED)

Sunday, December 24, 2017
Assalamualaikum and hi all :)

Dah lama benarrrr rasa nya aqma tak buat Giveaway or segment for my beloved blogger gang. Hihihi. So here today 16th December 2017 is the mark of a segment...............

BLOGGER EXCHANGE AND 2018 BLOGLIST

Cara nak join segment ni senang sangat2.. korang describe my blog or about me myself and I (sila follow IG @ainulaqma and let's be friends in FB ^.^ ) dalam blog korang.. And aqma akan cerita pasal blog korang juga dalam blog aqma. Just a short entry will be okay :) 

Siapa yang join segment ni, aqma akan letak link blog korang dekat TAB khas 2018 Bloglist. Lagi laju la orang lain singgah blog korang juga.. Amacam? Dah ready terkejut blog stats menaik keee? Hehehe.

Oh ya, entry paling best akan menang hadiah bernilai RM50. Ada rezeki lebih aqma bagi duckscarves ke...eh ada yang nak kee? :P


Poster, WAJIB ada! Penat sis edit :P

Oh make sure letak my link blog aqma ( www.ainulaqma.com ) and poster atas ni dalam entry uols ye :) Dah join, tinggalkan komen kat entry ni ye :)

Thanks in advance for participating!
All the best uols! :D

P/s: Thanks siapa yang dah komen and join. Due to some reasons, this GA need to be canceled. Sorry guys!

Love,
A.Aqma





4 comments on "BLOGGER EXCHANGE AND 2018 BLOGLIST (CANCELED)"
  1. JOIN https://belogsjm.blogspot.my/2017/12/blogger-exchange-and-2018-bloglist-by.html

    ReplyDelete
  2. As salam. Good luck cik aqma. abam Kie follows your blog. no 240. TQ.

    ReplyDelete
  3. Salam singgah dan follow :)

    btw jom join GA sy,

    http://www.akuseorangtraveler.com/2017/11/give-away-hadiah-misteri-dari-astraveler.html

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Auto Post Signature

Auto Post  Signature