DIAMOND NIGHT DECEMBER 2017 | MOMENT SERAP AURA!

Wednesday, December 27, 2017
Assalamualaikum and hi all :)

On 23rd December 2017 adalah salah satu tarikh yang aqma dah plot siap2 lama dah untuk pergi ke sebuah event yang penuh gilang gemilang! Kalau aqma pergi dinner mana2 pun tak semeriah macam ni! Semua orang datang bawa aura kejayaan dan harapan. Bukan datang dinner semata-mata untuk makan dan keseronokan semata-mata. Bestkan?

Pastu nama pun dinner makanan pun sedap kemain.. Macam pergi wedding kt hotel 5 bintang taw! Tapi part paling best bila pergi Diamond Night ni dapat bergambar sakan. Time ni la dapat make up letop2. Hehehe. Eh aqma lupa pulak nak bagitahu Diamond Night ni apa.. Sorry my darling readers.. Diamond Night anjuran Sahajidah Haio Marketing (SHOM) adalah malam untuk meraikan mereka yang dapat naik pangkat Diamond Sales Manager (Sales terkumpul RM180,000), Double Diamond Manager (Sales terkumpul RM720,000) dan Car Fund.

Aqma sangat2 menantikan malam ni sebab nak ambil aura dan bayangan Aqma pula yang naik pentas gilang gemilang tu.Syoknyaaa! Readers, tolong doakan aqma ya. Sikit sangat lagi aqma nak dapat RM180,000 tuuu.. Korang yang nak merasa naik pentas sama2 dengan aqma pun boleh. Serious peluang terbuka luas untuk uols. :) 

Jom tengok gambar2 sepanjang event.



Ni Arwina. Datang jauh dari Labuan, Sabah. Kedatangan Aqma disambut mesra oleh Wina. Ceywah orang jauh pulak yang sambut kita. Ish2. Nice to meet you Wina. It such a pleasure. Rasa macam dah lama je kenal. Padahal itulah kali pertama aqma jumpa Wina. Selama ni borak kat whatsapp group TDC je.. Itulah kemesraan in our group. Ukhuwah yang sangat2 kuat dan ikhalas. Alhamdulillah~



Eh bila dah datang event, mestilah dapat doorgift kan? Event SHOM punya door gift tak beratus tak sah. Our door gift kali ni almost RM150!! Perghhh.. dapat shawl Rizman Ruzaini taw uols!.. Best kan SHOM? Sentiasa manjakan usahawan2 dibawah syarikat.

Eh, bila dah melawa make up2 rugi la tak amik gambar cantik2 kan? Special bila datang event SHOM ni dapat la amik gambar oleh professional photographer. Bukan calang2 uols~

Ni DSM Wanie. Yang diraikan pada malam itu. A secretary in Kuala Lumpur.

Orang yang bakal diraikan. Bakal DSM. Banker soon to be 27. Writer of the blog. >.<

An accountant. A mother of 3. 25 years old.

Bakal SSM Ira or kak Ira. 40's. Still has a gorgeous look.

An executive. A great friend. My twin. Soon to be DSM.

Eh perasankan kitorang semua from different background tapi still boleh buat business ni. Sebab our biz mudah sangat nak buat. TIRU jeee. 😘 Another things, weols semua percaya dengan business ni percentage our IMPIAN cepat jadi REALITY adalh sangat tinggi. In shaa Allah.


Antara yang diraikan DSM Hartini. A teacher from Melaka. Tak kisah pun if cikgu yang orang kata gaji “stable sangat” buat business ni sebab peluang buat duit lebih banyak dah ada depan mata. Terbukti DUPLICATE jee! 😘

Ni pula our TDC Leaders dengan founder Hai-O. Amboi Top management Hai-O pun gantang2 bangetttt! Multi millionaire taw diorang ni!


Part of TDC


Ni produk baru bawah rangkaian Marine Essence. Iaitu Marine Essence Body Scrub and Marine Essence Hair Conditioner. Both TIP to the TOP. Siapa yang pagi2 rambut gerbang, gugur sepah kat lantai, amalkan pakai ME Conditioner ni in shaa ALLAH masalah rambut gerbang kurang.

Pastu yang ada masalah kulit bersisik kering tapi malas pakai losyen, sila lah cuba Marine Essence Bodyscrub. Memang sesuai untuk lembutkan kulit sensitif yang kasar dan bersisik.

Drink tea like a Celebri-tea. Mincha
Meraikan yang lain2 juga.. :)




Yang ni gambar WIN tak boleh tinggal. Sayang banget to my direct leader CDM Shaliza Aziz yang banyak sangat tolong aqma dalam business. Dari ZERO to now almost a HERO. Dari aqma rasa takut2 nak buat business, beliau yang nampak potensi and yakin aqma boleh pergi jauh in this biz. Alhamdulillah~ Itulah penting ada mentor dalam perniagaan.

For my readers yang buat business, ada mentor? Pernah 1 to 1 coaching dengan diorang? :)



Konklusinya aura tu wujud. Cuma kita yang kena pandai pilih aura mana yang jadi pilihan. As for me aqma yakin dengan TDC, aqma dapat sesuatu yang lebih baik. In shaa ALLAH.

Post Comment
Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Auto Post Signature

Auto Post  Signature