My 2018 Wishlist | Worth Up to RM10,000++

Tuesday, January 9, 2018
Assalamualaikum and hi all :)

Salam tahun baru 2018. Rasanya belum terlambat lagi aqma wish tahun baru pada uols kan? :)

As usual awal tahun mesti masing2 ada tanam azam kan? Berapa page azam korang 2018 ni? Ada yang carry forward dari 2017? Biasa lah tu.. Manusia, tak semua perfectkan? Hihihi. 

Here I want to share with you guys my Wishlist a.k.a Resolutions for 2018.

Within 1st quarter of the year means till March aqma aim nak habiskan belajar. Nak habiskan Master cepat2, so that boleh convo this year. Guys, please doakan aqma ya!
Price = +- RM10,000 (yuran)

Okay tak sabar nak lempar topi Oktober 2018 nanti.
Pastu aqma aim nak ada PRADA sebiji. Lama betul dah aim PRADA ni sebenarnya. Nak beg ni sebab senang nak bawa pergi jumpa client. Boleh isi file and segala harta. As usual, designer handbag ni tahan lama. Aqma adalah seorang yang sangat lasak and my lifestyle memang sibuk ke sana sini. Memang pilihan terbaik la pakai bag PRADA ni. Orang kata alah membeli menang memakai. Tak gitu sisturrr? :)

Price = +- RM2,000
Cant wait to sangkut you at my kepala katil. >.<

Next aim adalah a set of working attire. As a professional business woman, haruslah looks presentable kan? Tapi aqma berkenan sangat2 kat blazer ZARA ni.

PRICE = After less RM169.90


Nampak casual tapi smart kan? :)

Setiap tahun aqma mesti aim nak pergi trip. So this year aqma dah semat dalam jiwa raga aqma confirm pergi SWITZERLAND + PARIS. in shaa ALLAH.. berdebar gila bila company SHOM umumkan next FREE TRIP adalah Switzerland + Paris. Pergi serentak 2 negara u olls!! Syiok gilaaa!!! Bawa duit shopping jeee.. Yang lain ditanggung PERCUMA!!


Tasik Interlaken, Switzerland

Banjaran Alps, Switzerland


Eiffel Tower, Paris


Musee de L'orangerie, Paris

Hope semua impian aqma dapat jadi kenyataan. Selamat bekerja keras wahai Aqma!
Minta tolong ALLAH banyak2!! :D

Love,
A.Aqma

1 comment on "My 2018 Wishlist | Worth Up to RM10,000++"

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Auto Post Signature

Auto Post  Signature