Spa Kaki Di Rumah

Friday, August 17, 2018
Assalamualaikum and hi all :)

I just love my feet especially after the Spa at home session. Serious best sangat la bila boleh tanggalkan daki kaki kat rumah. Jimat duit, masa dan tak payah pening cari parking. Bayangkan lah kalau pergi spa kat luar sememangnya dekat area kedai2.. Sure akan terlajak masuk kedai lain. Kikiki. Tu aqma laahh. Pastu gi makan lah apa lah.. Hahaha

Rupanya spa kaki ni boleh buat kat rumah je sayang2 sekalian. Mostly sibuk nak scrub muka je licin tapi kaki berdaki karat. Adududu.. Gawatt! Kaki kita ni banyak serap kotoran tau jadi still kena bagi tumpuan kat kaki. Kadang kita mandi nak cepat je tang kaki selalu abaikan. Ala kadar je lah,.. Hahaha.

Jadi aqma nekad nak belai lebih2 my kaki yang banyak berjasa bawa aqma kemana2. Gituu...
Then aqma prepare air suam, garam buluh untuk lembutkan and buang daki, bagi kulit lebih wangi and lembap serta fresh aqma guna scrub. 

Macam kat gambar bawah ni..



Modal pun murah jeee. Boleh buat bila2 masa. Semoga memberi inspirasi untuk uols jaga kesihatan dan kebersihan kaki juga :)

Btw, ni aqma share macam mana uols boleh dapatkan Garam Buluh and Marine Essence Body Scrub ni sebab takda jual ni drugstore biasa ya..

Klik link for more product info:

Garam Buluh Korea: http://bit.ly/2nLJk1n
Marine Essence Body Scrub: http://bit.ly/2BsNEN5

p/s: The end process, UGLY DARK WATER!!! eeuuu!

Love,
A.Aqma

1 comment on "Spa Kaki Di Rumah"
  1. sesekali buat jugak sepupu rajin nak set up benda2 macam ni.. lepas tu tlg gosok kaki masing2 hahaha..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Auto Post Signature

Auto Post  Signature