My Very 1st 2019 | A M A Z I N G !

Saturday, January 12, 2019
Assalamualaikum and hi all :)

Woww! Dah seminggu kita hadapi 2019 dengan penuh tenang. Eh, tenang ke? Hanya kita dan Tuhan je yang tahu. Alhamdulillah as for me 2019 is an exciting year for me. Too many things dah susun for this 2019. Lots of airplane related, kecut perut thinggy and more great things to buy. *nak juga masuk list shopping tuhhhh!*

To accomplish semua impian yang aqma dah listkan untuk 2019 ni, takda apa yang perlu buat melainkan kerja keras! Semua orang cakap "Di mana ada kemahuan di situ ada jalan". Hence, one of my jalan to make all my dreams come true adalah be SERIOUS and put EXTRA EFFORT in business. Dalam perjalanan kerjaya, aqma tak boleh ubah apa2 melainkan lebih berhati-hati dalam setiap tindakan.

My first dah of 2019, aqma dah jumpa my team and leader to set up for better 2019. I am glad that I have a great backbone in my business journey. Alhamdulillah aqma dalam kumpulan yang sangat2 supportive dan sentiasa bagi idea fresh2. Sure 2019 ni nak guna strategy baru yang lagi best dan amazing. In shaa ALLAH aqma akan bagi yang terbaik for 2019. Jalan TERUSSS!!!

With my beloved team at dotty's TTDI. Diorang ni strikers in my team. Bila duduk gather macam ni macam2 idea awesome keluar and no more lemau2 lagi. 2019 weols target meroket ke angkasa kejayaan. Amacam nak ikut? Jom!


Sempena tahun baru ni aqma pun bertudung baru. Hahaha. Sempat rembat marble duck hari tu. Aqma pilih Neptune sebab rasa cantik lak pakai biru. Rasa outstanding gituuu. Korang grab juga ke? warna apa pilihan uols?
Me in Neptune - the marble duck
Sure ada yang pelik why need to sit together, why kena tulis-tulis bagai dalam bisnes ni? Bila buat bisnes kita kan boss.. Boss kena la tulis apa strategy nak tulis, apa input nak bagi kat anak buah sebab  boss pun manusia. So, supaya tak lupa kita tulis la segala idea yang keluar and what to do. Glad in our business punya method tak payah nak tunjuk kekayaan as marketing sebab our products pun dah letops! Alhamdulillah..  So, yang baru bermula tak payah pening2 kalau masih baru sebab our marketing strategy VERY UNIQUE!

Here the must have photo bila ke Dotty's. Depan pintu dotty's. Hahaha.
We are from different background. Mothers, single ladies, single mum, working mum semua ada..


Hence, a must OOTD of me in 2019. :D
Love,
A.Aqma
8 comments on "My Very 1st 2019 | A M A Z I N G !"
  1. awww so beautiful 😍 goodluck for your 2019 ❤

    ReplyDelete
    Replies
    1. awwww.. thank you so much dear.. may ALLAH shower u lots of luck in 2019~

      Delete
  2. cantik2 semua...all the best Aqma

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai kak fuzy~ thanks a lot drop by comment kat post aqma.. :)

      Delete
  3. May Allah grants semua doa dan impian kita tahun 2019 ini :D

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. hihihi.. aah meriahhh.. jadi macam2 cerita, macam2 idea keluar. heeheh

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Auto Post Signature

Auto Post  Signature