FREE Business Training as Skuad PB Expert

Sunday, February 10, 2019
Assalamualaikum and hi all :)

Yesterday was the day for me and my beloved business team had our business training as Skuad PB Expert. As an online business the trend and strategy in business keep changing according to the situation and also the speed of technology. Hence, to speed up and improve our business for 2019, a training was held by our beloved leader, Kak Ieja for our new and strategy in the business.

As usual let me spill this content in manglish (Malay and English). Hahaha. Bila ada training or gathering our team suka ada tema pakai baju warna sama or same tone. Rasa seragam sehati sejiwa gituuu. For yesterday we chose tema Che Ta and her clans.

White and jeans
Yesterday topics were really made me jaw dropped. Even dari 2015 aqma dah pernah attend business training conducted by Kak Ieja tapi everytime datang training mesti dapat ilmu baru yang kita rasa actually very do-able. Kadang-kadang kita rasa macam susah nak pergi bila buat business tapi sebenarnya bukan sebab tak pandai orang tak reti, it's actually just kurang ilmu.

I am super glad that my beloved mentor, CDM Kak Ieja always make room for us to menuntut ilmu from her. Syukur alhamdulillah. Dah lah kelas free je pulak tu, benda yang beliau ajar pun semua SUCCESS PROVEN. You dont have pening-pening for trial and error. JUST DO IT!  Hehehe.

Ful house babe! Alhamdulillah..

My beloved leader CDM Kak Ieja in action. Preggy 5-6 months.

We are excited for Melbourne! We are Melbourne Qualifier! Inshaa ALLAH
Bila memang datang dengan aura yang super membara, of course la berjangkit ke kita juga. Kira datang training ni bukan je topup ilmu je taw tapi topup semangat juga. Why kena ada ilmu untuk berniaga?? Dalam our training, ilmu yang diajar memang mengikuti piawai syarikat so jangan risau ilmu yang diajar oleh our leader ni terpesong ke apa ke.. Yang penting usaha kita nak tambah income untuk keluarga.

Bayangkan dengan bisnes ni boleh lahirkan beratus mungkin akan datang beribu jutawan, surely inshaa ALLAH aqma pun boleh jadi jutawan macam mereka yang dah berjaya juga. Macam kat sekolah la, kita nak dapat straight A in SPM sure mak kita pun hantar tusyen la, pastu cikgu pun non stop buat kelas tambahan. Kita akan rasa letih tu, rasa nak cepat je habis sekolah..! Tapi bila hari ambil result tu kita senyum and puas. Rasa berbaloi dengan usaha yang kita buat tu. Percayalah ALLAH MAHA ADIL!

YES! We are Skuad PB Expert
I love being a Premium Beautiful Expert because it helps a lot for me to find my confident level and give me chance to share opportunity for others to improve their life and financial too :)

premiumbeautiful_cyberjaya
With PB, pakai baju putih pun no hal :)
If you are curious and want to know more about Skuad PB Expert and want to join us, do contact me at whatsapp +60102534217 and I am more than happy to share with you how to make duit raya besar for you to celebrate raya more peacefully with your beloved ones.

Bayangkan at least dapat RM1,000 additional income every month pun best kan? bayangkan kumpul for 4 months dah ada EXTRA RM4,000!! Best gilerrr!!

Dont wai't, just ask me how and I will let you decide to grab this amazing opportunity. :)

Love,
A.Aqma
2 comments on "FREE Business Training as Skuad PB Expert"
  1. Wow! tahniah keep it up.
    Masa lepas bersalin anak sulung dulu Mrs. A pakai PB yang pant sebab peha dengan perut naik.
    Pakai hari bekerja every day sebulan disiplin alhamdulillah memang berkesan.
    Lately ni terasa perut naik cari PB tu ntah manalah perginya ialah dah berbelas tahunkan huhuhuuu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah.. Ms A, meh la pakai yang baru punya sempena nak raya nii :)

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Auto Post Signature

Auto Post  Signature