Things To Do in Melbourne | Next FREE Trip!

Saturday, February 2, 2019
Assalamualaikum and hi all :)

Hello February!
Hari ni (1/2/2019) pagi-pagi aqma dah dapat news yang our company dah buka new FREE TRIP. Kali ni ke Melbourne pulak tuu. Aduhaiii tuan syarikat macam tahu-tahu je kita punya goals next trip adalah Melbourne. EXCITED GILAAAA! Masa taip ni pun dah terbayang beratur ramai-ramai kat KLIA tu. Pakai baju sama lagii. Syokkkk!

Okay, sure uols tertanya kat mana tempat menarik kat Melbourne yang our company bawa kan? 

1. CAPTAIN COOKS COTTAGE

Tempat ni adalah must visit place in Melbourne. Rasa macam tak lengkap kalau pergi Melbourne tapi tak jejak sini. Bangunan ni juga dikenali sebagai bangunan tertua di Australia. Fuhh,, dalam sebesar benua Australia tu, ni adalah bangunan tertua. Uish.. rare tuh..

Captain cooks cottage, Melbourne
Pastu kat sini pun boleh melaram try costume zaman kurun ke 18. Yang pakai Premium Beautiful tu dah memang lentik lah pakai costume ni nanti. Masa ni la size pinggang tercabar. Hehehe.

Captain cooks cottage, Melbourne

2. SHRINE OF REMEMBRANCE

Next place to visit in Melbourne is Shrine of Remembrance. 

Tempat ni adalah top 10 must visit in Melbourne taw. Mesti ada yang terfikir apa je la nak buat kat tugu nih kan? Haaaa. ni tugu bukan sebarang tugu taw. Tugu ni adalah untuk memperingati askar-askar Australia yang terdahulu. Ia terletak di bandar Victoria.

Cantik sangat bergambar kat sini. Langit Australia biru dan memang lain dari kat Malaysia. Wajib bergambar kat sini dan menghayati architecture yang ada kat sini.

Shrine of Remembrance, Melbourne

shrine of remembrance melbourne


3. YARRA RIVER

Waaahhh.. aqma suka betul kalau travel singgah tempat-tempat yang ada river ni sebab usually kat river nih ada lampu cantik-cantik bila malam ada tempat-tempat boleh feeling2 picnic. Tengok local people spend time with their family, automatic rasa kita ni local people. Hehehe.

Yarra River, Melbourne

Yarra River Melbourne

Ni kenangan kat Han River, Seoul

4. BATHING BOX

Yang ni paling famous siapa pergi Melbourne tahap wajib masuk IG bila datang sini. Lokasi bathing box ni kat Port Philip Bay.

Bathing Box, Melbourne

5. CHOCOLATE FACTORY

I love chocolateee! Kalau diberi pilihan nak air perisa coklat or strawberry aqma memang pilih air coklat. Coklat sedappp! Eh, kalau pergi Australia selalunya memang orang bawa balik chocolate as souvenir. Hehehe. Kat sana uols boleh buat sendiri coklat taw. Nak letak nama pun boleh. Memang ku peram je lah chocolate hazelnut ni nanti. Kikiki

Chocolate Waterfall

Engraving chocolate
6. WARROOK CATTLE FARM

Eh, tak pergi Aussie la kalau tak posing dengan kangaroo, koala and kambing biri-biri. Yang ni memang wajib pergi juga taw. Aqma actually geli sikit nak bagi makanan kat haiwan. Kita tengok nanti macam mana. Hahaha.




7. CHADSTONE SHOPPING CENTRE

Eh kalau travel memang tak sah kan kalau tak singgah mall satu2 tempat tu. Tengok mall orang lain memang lain dari tempat kita especially yang dekat Melbourne ni memang melampau tau interior design shopping mall diorang nih. Okay kalau taknak shopping pun boleh buat nak ter-shopping. 
Alaaa pompuan haiii.. hehehe.

Aqma aim alang2 ke Australia ni nak tambah koleksi my QUAY shades.

CHADSTONE SHOPPING CENTRE, Melbourne

I want this! MY GIRL by QUAY AUSRALIA. Boleh fefeeling Gigi Hadid :P

Me in my favourite FRENCH KISS by QUAY AUSTRALIA

So, tulah antara MUST VISIT PLACES in Melbourne yang boleh aqma share dengan uols sebab banyakkk lagi tempat best company nak bawa. Yang pasti bila pergi dengan company of course lah PERCUMA. Bukan setakat tambang dan makan je percuma, masuk tempat2 menarik tu pun percuma taaw uols. Kita just sediakan duit belanja shopping jeee. Transport nak pergi tempat-tempat tu pun free jee. Semua company dah sediakan. Kita ni dilayan bak VVIP uols. Best gilaaa!!

Aqma tak sabar nak grab peluang pergi Melbourne PERCUMA ni. Yela.. peluang bukan datang selalu. Ada caranya nak dapat trip percuma ni sambil tambah duit poket. Caranya jadi je our SKUAD PB (Premium Beautiful) EXPERT. Aqma makin lama makin sayang makin cinta makin loveee dengan my bisnes as SKUAD PB EXPERT. Tak payah nak pening2 dah sebab tools, cara buat biz semua guided by success PROVEN mentor. Fuhhh tak yah pening2 cari mentor kat luar. FREE juga tu mentor. Mudahh.. mudahhh..

Nak join this FREE TRIP with me and my team?

Jom contact je aqma and I will show you how to get this FREE trip. 
Whatsapp je aqma +60102534217 yaaa.

Let's explore Melbourne together!

Love,
A.Aqma
Post Comment
Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Auto Post Signature

Auto Post  Signature