I'm just blessed !

Thursday, October 24, 2019
Assalamualaikum and hi all~

Koranggg.. lama nya aqma tak update blog! 
Banyak sangat benda yang terjadi sepanjang September + Oktober 2019 nih. Terlalu banyak taw!
Aqma macam tak tahu nak mula cerita mana satu. Adoiyaiii..


Yang penting aqma tak sabar nak share dengan uols pasal fenomena THERA PANTS. 
THERA PANTS ni betul buat orang jadi biol dah sebab makin lama kaki makin kecik. Apa2 urat simpul biawak semua dah elok balik. Patut lah jadi pilihan geng cikgu2 dan nurse. Memang letops lahhh kan? 



Ni aqma teaser dulu pasal THERA PANTS. In next post aqma share gedebuk2 pasal THERA PANTS. Aroii makkk! :D

Love,
A.Aqma
Post Comment
Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Auto Post Signature

Auto Post  Signature