NEW 2019 HOT ITEM: PB 360 THERA PANTS by HAI-O

Monday, October 28, 2019
Assalamualaikum and hi all~

Ya ALLAH excitednya aqma nak share dengan you all NEW ITEM from Sahajidah Haio Marketing iaitu PB 360 THERA PANTS !!!

PB 360 THERA PANTS ni kira macam adik kepada Premium Beautiful sebab function dia almost the same seperti untuk shaping, slimming dalam masa yang sama ada function untuk kesihatan juga. Gila amazing kan? Paling best nama pun PB 360 THERA PANTS. Of course la ia adalah seluar panjang sampai tahap buku lali. Dah lepas ni korang dah boleh mendaki bukit mahupun berlari macam Aliff Satar tanpa risau kaki cramp dan sebagainya.

Jom aqma tunjuk dengan korang rupa dan fungsi hebat PB 360 THERA PANTS nih. Padahal benda belum sebulan dah OUT OF STOCK!! Gila kentang taw wanita2 kat Malaysia ni bila benda boleh kempis perut dalam masa 3 minit jeee. Serbu terusss!

PB _360_THERA_PANTS
Taraaa! Nampak tuuu.. 3x softer, 6x better perspiration !

Kalau tengok poster tuh, PB 360 THERA PANTS nih tak panas dan sangat menyerap peluh taw.





Kalau korang nak tahu, maksud THERA pada PB 360 THERA PANTS ni sebab legging ni ada magnet taw. Magnet ni diletak pada titik akupuntur. Sebab tu lah yang selama ni kebas, cramp lah bagai lepas pakai legging ni dah lega dah.. especially bila banyak berjalan macam exercise, hiking and jogging.

Tak percaya meh tengok testimoni PB 360 THERA PANTS.






Amboi2.. testimoni masing2 memang bikin geram kan?

Uols yang dah biasa pakai korset, pakai Premium Beautiful sure termimpi2 nak pakai PB 360 THERA PANTS juga. 
Dah aqma ada offer kat uols nih harga rendah menjunam. Just terus je whatsapp aqma +60102534217 untuk harga dan size taw..

Harga jaaaauuuuuuhhhhhhhhhhhh beza lebih rendah dari Premium Beautiful tapi teknologi still gempak for our health. Cepat2 whatsapp terus sekarang taw sebab stok laju sangat habis!!!

Ehhh,,, aqma nak bagitahu juga yang aqma OPEN peluang untuk uols buat EXTRA INCOME dengan jadi agent PB 360 THERA PANTS nih. Belum ramai lagi yang conquer market PB 360 THERA PANTS nih. 

Jom uols jadi yang TERRAWAL and TERRRKAYAA! RM2,000 income dalam sebulan sambil pakai PB 360 THERA PANTS FREE jeee. Nak tahu just whatsapp je aqma +60102534217 sekarang taw!! :D. Macam diorang yang kat bawah ni dah rebut jadi agent PB 360 THERA PANTS.




Korang bila lagiii?
Alang2 pakai PB 360 THERA PANTS FREE, buat duit sekali..
Meh aqma ajar... :)

Love,
A.Aqma
Post Comment
Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Auto Post Signature

Auto Post  Signature