HELLO NOVEMBER 2019 ! Berlambak things to do oiii

Friday, November 1, 2019
Assalamualaikum and hi all :)

Hello November!
Guyss ! Apa niii lagi 2 bulan je nak masuk 2020. Tak sabar pun ada, cuak pun ada. 2020 gonna be such a great year. While November ni is the PREPARATION month for me untuk make sure 2020 adalah tahun terbaik Aqma. In shaa ALLAH.. 

Paling best dapat voice note and message semangat from my mentor business yang Oktober lepas peningkatan sales hampi 50%!! Giler laaa. Semua orang dah rebut2 nak pakai produk SHOM sebab terbukti awesome and family friendly. Dari atok nenek sampai bayi.. ada je produk untuk selesaikan masalah kesihatan mereka. I love make people feel good about themself :)

ALHAMDULILLAHHH!!

Jom tengok apa benda yang aqma kena buat for November nih:

1) Setelkan writing project

2) Pastikan AGENT cover seluruh Malaysia supaya orang ramai dapat produk lebih cepat, pantas dan efisien

3) GEMUKKAN income diri sendiri and AGENTSSS. (at least RM1,500 - RM2,000++ per month for my agentss)

4) KURUSKAN diri sendiri (target weightloss 10kg in 1 month!)

5) BANTU parents segala aspek

6) SIAPKAN job content writing at least 5 jobs

Semua ni happy2 je kita buat.

premium_beautiful_agent_shah_alam
Premium Beautiful tetappp!
Love,
A.Aqma
Post Comment
Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Auto Post Signature

Auto Post  Signature