Hard Cover Binding SIAP 1 HARI JE!! - The End-

Friday, January 31, 2020
Assalamualaikum and hi all :)

Alhamdulillah akhirnya dapat juga aqma hardcover binding my project writing nih. Punya lah makan tahun nak siapkan benda nih. Hanya ALLAH je yang tahu my jerih perih. Ceywahhh! Sampai 2 kali pergi Korea + 1 trip Singapore baru siap. Astaghfirullah. Enough. Sampai sini je lah perjalananku as university student. Terima kasih sang pengalaman :)

Okay, now nak share tempat buat hard cover binding yang cepat siap, harga berbaloi pastu helpful gila. Alhamdulillah aqma happy sebab kedai yang buat hard cover binding ni memang dah tahu format universiti nak. Aqma siap pesan kat budak tu tolong lah tengokkan my format nih. Huhuhu. I need to pass this subject so bad. Semoga ALLAH tutup cacat cela yang ada. Only to ALLAH I can ask everything. Thank you ALLAH. Aqma yakin ALLAH pasti bantu aqma sebab I'm helpless and only to ALLAH I can seek for help.

alhamdulillah~
Eh, still tak masuk lagi cerita pasal kedai buat hard cover binding yang cepat siap. Oh paling penting ada warna yang fakulti minta. Itu paling penting gaiss. Phewww dekat 2 hari juga aqma call, sms sana sini tanya ada ke buat hard cover binding warna merah cili and cepat siap. Aqma nak 1 hari je siap. Hahahaa. Siapa suruh buat kerja last minit??? Rasakaaannnn......

Kalau korang terpaksa tergolong geng last minute macam aqma nih. Ni aqma nak share kedai print hard cover thesis. Nama dia HARD BOUND VALET. Memang cepat reply, cepat segala2nya.

hardcover_binding_bangi
Haaa ni siap ada kad tahniah weyhhh! Sis is TERHARUUUU!
Korang tolong lah doakan semoga aqma sukses dan lulus project writing nih.
Amiin~

Good luck uols!
Semoga uols yang tengah nak habiskan sisa semester akhir tu berjuang sehabis2nya.
in shaa ALLAH convo!

p/s: alhamdulillah one of my 2020's wishlist ACCOMPLISHED!

Love,
A.Aqma
Post Comment
Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Auto Post Signature

Auto Post  Signature