HELLO FRESH FEBRUARY !

Saturday, February 1, 2020
Assalamualaikum and hi :)

Guyss.. rupanya dah masuk Februari 2020 daaah. Cepatnya masa berlalu.. Rasanya baru hari tu beria tengok bunga api kan? Mentor aqma ada bagi kata azimat kat aqma untuk February ni iaitu "Think Simple for FRESH FEBRUARY!" Yes! Februari ni means ada lagi 3 bulan je tinggal before raya gaiss.

Good news for those yang nak cari duit lebih/ income EXTRA, aqma sekarang memang actively open for NEW AGENT under my team. Haa nak tahu project apa tengah HOT sekarang? Mestilah project Therapants uols. Menggegar sampai tak cukup tangan taw.


Hence, sebab tu lah open for NEW AGENT untuk aqma pass client and teach you guys how to get clients for Therapants ni. Aqma dah pernah cerita pasal Therapants pada post sebelum ni. 
Korang boleh je terus tekan link ni tengok preview pasal Therapants yang merupakan adik pada korset nombor 1 di Malaysia, Premium Beautiful.

PB 360 THERAPANTS
https://www.ainulaqma.com/2019/10/new-2019-hot-item-pb-360-thera-pants-by.html
https://www.ainulaqma.com/2019/10/new-2019-hot-item-pb-360-thera-pants-by.html
https://www.ainulaqma.com/2019/10/new-2019-hot-item-pb-360-thera-pants-by.html

Korang klik je link atas ni untuk tengok apa benda la PB 360 THERAPANTS nih.

Kalau nak tengok depan2, just roger je aqma,
+60102534217 sekarang taw :)

Love,
A.Aqma

Post Comment
Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Auto Post Signature

Auto Post  Signature