PKPB dan Impak Bisnes

Monday, June 8, 2020
Assalamualaikum and hi all :)

First of all aqma nak ucap syukur pada ALLAH atas nikmat dan kurnianya aqma and team business berjaya mengharungi PKP ni dengan tenang dan indah sekali. Ada yang merasakan PKP sebagai dugaan dalam menjalankan aktiviti harian serta perniagaan.

Memang banyak sektor yang terjejas akibat PKP ni, tapi tulah rezeki ALLAH ni bukan ditentukan oleh manusia, kuman mahupun kerajaan tapi ditentukan oleh ALLAH S.W.T.



Syukur sesangat dimusim PKP ni sales kumpulan The Diamond Circle (TDC) naik mencanak2. Even my team sales pun naik almost 30% ! Banyak tuuu. Syukur sesangat! Dikala PKP ni semua nak online. Alhamdulillah our team TDC dah mula perkasakan ilmu bisnes online since January /February macam tu. Dah ada module siap mould to our business niche. Tinggal print and refer and BUAT. 

Bila tengok graf ni makin bulan semakin meningkat prestasi TDC. MashaaALLAH..
Alhamdulillah, semakin maju TDC walaupun ada ups and downs menimpa. Allah Maha Adil. Allah pasti beri hasil pada hambaNya yang tak henti2 berusaha dan berdoa kepadaNya.

Ni antara fighter dalam my team.

from diri sendiri wajib adaaaa!


buat pembelian di online website pun ada

Phewitttt ! Order kat stokis pun adooo~

Alhamdulillah banyak sangat kesenangan yang syarikat SHOM bagi pada agent2nya. Best sangat buat business yang syarikat mudahkan urusan agent, barang pun berkualiti dipercayai ramai. Syukur sesangat ! Boleh lah duit income business ni buat savings tepi or topup duit belanja di musim PKP ni.

Till then uols,
Cari Korset, Cari Aqma ya ! :)




1 comment on "PKPB dan Impak Bisnes"
  1. www.nonwovenbagmalaysia.com.my/ www.magspremiums.com
    MAGS PREMIUM GIFTS SDN BHD We specialize in premium and corporate gifts printing (cenderamata korporat) , Welcome to custom made your own design on the gifts. Example: non woven bags, tshirt, lanyard, keychain, etc...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...