Monday, September 14, 2015

Sedut Aura KAYA leaderku!

Assalamualaikum and hi all :)

Hari Isnin, hari semangat baru! Then aqma scroll la blog founder GLAM, Hanis Haizi. Aqma scroll start awal2 dia busines in Premium Beautiful. Ternyata usaha beliau bukan sikit2.

Jadi, memang wajarlah beliau dapat kejayaan yang setimpal sekarang.

Don't compare your Chapter 1 with other's Chapter 20. Kita nampak kejayaan dia tapi kita tak tahu bagaimana penat lelah dia berusaha.

Aqma yakin sejauh mana bisnes ni boleh bawa CDM Hanis and my direct leader CDM Shaliza Aziz ke kemuncak kejayaan, sejauh itu Aqma boleh pergi. In shaa Allah.

Courtesy from my mentor's blog, CDM Shaliza Aziz.


Segalanya bermula pada diri sendiri. Zaman sekarang takda istilah "Boleh atau Tak" tapi yang wujud hanya istilah "Mahu atau Tak Mahu" itu je! Dunia sekarang adalah tanpa sempadan !

Aqma dah tak mahu toleh belakang lagi. Sejak join bisnes ni aqma nampak my true self spirit. Aqma dah penuhi diri aqma dengan positive thinking sahaja. Bila ada PENOLAKAN aqma percaya mesti ada PENERIMAAN. Itu lumrah hidup.

Dulu aqma tertanya2 macam mana nak keluar dari comfort zone ni. Nak financial stress-free like everyday bukan on payday je.. Alhamdulillah now in this business aqma dah mula nampak jalan.

Join business dengan Sahajidah Hai-O dibawah bimbingan The Diamond Circle & Glampreneur mudah sangat. Sangat mudah! No wonder la ramai dah jutawan Hai-O lahirkan. Business plan mudah, produk sangat mudah nak jual.


Our mother of team, Green Leaders Academy Malaysia

Our team, The Diamond Circle


CUMAAAAAA yang jadi isunya diri kita sendiri rela tak dicanai oleh leader? Dengar kata leader tak? Eh business apa ni pakai leader segala?? Okay kalau taknak ada mentor xpe, selamat langgar dinding sampai berdarah! *been there, done that. sumpah buang masa!*

Terima kasih mentorku, CDM Shaliza Aziz sebab NON-STOP bagi semangat. NON-STOP taw! Even ada beratus lagi bawah dia, tapi dia still bantu aqma. In shaa ALLAH kali ni aqma akan bantu ramai lagi kawan2 lain untuk capai financial stress-free everyday! Share ilmu2 mudahnya berniaga from my mentor pada uolls pula. 


Time waits for NO MAN! 

Starts now before it's TOO LATE! 

Jom financial stress-free with our team, The Diamond Circle. Book your appointment today.. aqma and group akan guide uolls step-by-step macam mana nak capai financial stress-free EVERYDAY! :)


Financial stress-free achiever,

Ainul Aqma
+60102534217
ainul_aqma@yahoo.com

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...