BUSINESS PREMIUM BEAUTIFUL FULL TIME. BOLEH SURVIVE KE?

Thursday, May 26, 2016
Assalamualaikum and hi all :)



MY PREMIUM BEAUTIFUL IN HAND STOCK SOLD OUT!!!

Alhamdulillah sempena nak raya ni perintaan Premium Beautiful macam pisang goreng panas. On demand sangat2. Stock yang tinggal hanyalah sampel je. Itulah modal aqma untuk berniaga sampai bila. Inilah namanya keluar modal hanya sekali tapi hasil berganda-ganda. Alhamdulillah Ya Syakur.


I would like to show my respect to my beloved and dedicated team leaders or the DIAMONDS in my team for guiding me how to become a Premium Beautiful Expert.


Sebenarnya at first aqma pun sangat lah termangu-mangu *blurrr* macam mana la nak jual Premium Beautiful ni?? Ada orang nak beli ke weyhhh? OMG this killer question was always in mind. Then bila tengok top leaders in my team sorang-sorang tukar kerjaya as Premium Beautiful Expert FULL TIME my stand also changed.


This means market for Premium Beautiful is VERYYYY BIGGG!!! Kalau market Premium Beautiful suam-suam kuku takdela seorang engineer sanggup berhenti kerja, seorang banker sanggup tukar kerja. Semua kerana nak capai kehidupan lebih baik. Bila dapat ganda income yang berganda banyak dari gaji bulanan biasa plus boleh kerja secara flexible why not tukar kerjaya kan?

These are the TDC Diamonds that has changed their career to Premium Beautiful Expert FULL TIME.



1st is Kak Ieja a.k.a my beloved direct leader cum the founder of The Diamond Circle.
Dulu Kak Ieja bekerja sebagai Pegawai Bank di HSBC selama 8 tahun. Bermula sebagai part time namun bila nampak peluang sangat cerah dalam bisnes ni dah dapat naik pangkat tinggi dalam bisnes, Kak Ieja ambil keputusan untuk fokus 100% dalam bisnes bila dah stabil dan nak fokus kembangkan team TDC.




2nd Kak Ain. Kak Ain adalah kawan sekolah dengan Kak Ieja. Beliau sebelum ini adalah seorang engineer oil & gas. Bila orang berjawatan ENGINEER di company O&G mesti gaji besar kan? Dah la senior engineer pula tuuu. Kak Ain pun mulakan bisnes Premium Beautiful secara part time. Kemudian bila dah capai pangkat tertinggi dalam bisnes Kak Ain ambil keputusan untuk berhenti kerja dan fokus pada bisnes Premium Beautiful.

Alhamdulillah menurut Kak Ain quality time dengan family lebih banyak dan income berganda dari kerja sebelum ni. WELL DONE!




Bekas engineer seterusnya yang memilih untuk buat bisnes Premium Beautiful secara full time adalah Kak Sue. Beliau merupakan bekas civil engineer memilih untuk membuat bisnes Premium Beautiful secara full time sebab nampak peluang. Peluang untuk tingkatkan kualiti hidup dari segi kewangan dan masa. Oh ya, Kak Sue ni pun ibu kepada 2 orang anak. Bila bisnes secara flexible lebih seronok dan kita lebih bijak untuk membahagikan masa dengan baik.





Seterusnya Kak Syikin. Okay kak Syikin ni aqma salute Premium Beautiful transformation beliau. Semakin hari semakin awet muda tau. Tak nampak macam gaya mak2 umur 30-an pun. Kak Syikin dulu seorang banker now buat bisnes Premium Beautiful secara full time. Bestnya bila buat bisnes Premium Beautiful ni masa dengan keluarga lebih flexible. Dapat tengok anak2 membesar depan mata. Alhamdulillah.


pic credit to DDM Ain 

Then, kak Faezah pula. Ini pun aqma sangat salute Premium Beautiful transformation beliau. Nampak sanga-sangat badan semakin slim tau. Siapa sangka yang bulat, yang berat boleh slim sekarang ni?? Penangan Premium Beautiful dan Set kurus Bajet memang berbaloi amalkan.

Kak Faezah pun dulu now seorang banker. Beliau nampak peluang bisnes dengan Premium Beautiful boleh bantu tingkat kan kualiti hidup, plus nak jaga anak2 lebih senang. Kalau anak sakit ke tak perlu nak minta MC/cuti. Hati pun lapang. Kerja secara online je. Alhamdulillah kak Faezah juga dah buat bisnes Premium Beautiful secara full time.

Setakat ni dulu perkongsian transformasi Premium Beautiful Expert dari The Diamond Circle. Ada RAMAIII lagi sebenarnya. Later aqma kongsikan ya <3


In shaa ALLAH suatu hari nanti aqma nak jadi Premium Beautiful Expert secara full time. Nak bantu lebih ramai wanita diluar sana rebut peluang sihat, jelita dan jutawan dengan bisnes Premium Beautiful dan Sahajidah Haio Marketing. While for those yang nak mulakan bisnes as Premium Beautiful Expert secara part time, jangan malu-malu contact aqma tau. Percayalah market PB ni besarrrr! Aqma dan team the diamond circle sentiasa ada untuk guide anda.

Jom mulakan tindakan anda sekarang. Contact aqma +60102534217 atau email ainul_aqma@yahoo.com untuk tahu peluang hebat ini.




Love,
A.Aqma
Premium Beautiful Expert
Cyberjaya, Putrajaya, Salak Tinggi dan sekitarnya






1 comment on "BUSINESS PREMIUM BEAUTIFUL FULL TIME. BOLEH SURVIVE KE?"

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Auto Post Signature

Auto Post  Signature