Got BUNK-ed at HSBC Annual Dinner 2016

Tuesday, August 2, 2016
Assalamualaikum and hi all :)

Sabtu lepas aqma down tahap petala kelapan sebab terlepas bengkel TDC POWER. Dukacitanya diri ini hanya ALLAH je yang tahu. Sobsobsob. Namun, setelah dapat pujukan dan positive support from my beloved omma and mak bisnes terus fight balik! FIGHT BETUL2 untuk qualift umrah/italy PERCUMA ni. Alhamdulillah ya Syakur in shaa ALLAH~ 


Bila dah sedih siang tu biar la sedih berlalu. Malam kita makan2 la dengan jayanya sebab attend Annual Dinner HSBC. Bukan HSBC satu malaysia ya hanyalah untuk data center sahaja. Alhamdulillah food sedap ya amattt especially the vegetables and soup. OMG aqma tambah 3 kali for the soup! Sedap gilos!

Ni menu yang ada malam tu. 


Menu no 2 and no 6 my favourite!

Masa ni tengah lapar. With my partner in crime, Kak Hieda

Kemudian masa makan2 tu kitorang dihiburkan dengan artis Plug and Play, Aisyah Aziz and nanti aqma bagitahu.....


Aisyah Aziz perform bare foot aje. Suara maintain power!

Lepas Aisyah Aziz, datang kumpulan power ni...

BUNKFACE uolls!!!!!



Dekat kemain tau dengan Sam anytime je boleh tampor dia. hahaha. 

Revolusi~~~~

Padahal masa Bunkface perform menu tak habis lagi sampai. Bila dah duduk ada lagi 2 menu. Okay la tu dah acah2 lompat kasi ruang kat perut supaya boleh sumbat lagi. Hehehe

Selain performance ada juga Lucky Draw. Hadiah bukan2 wooo. Samsung Note S5, Iphone 6s plus, tv lacd 55", percutian ke Hong Kong, percutian ke Korea untuk 2 orang. Sebutir hadiah pun nombor aqma tak bertuah. Zzzzzz

Ini la nombor tak berapa bertuah tu  =_="

Namun, apa2 pun yang bestnya dapat enjoy dengan kawan2 seoffice. Amik gambar posing sana posing sini.


Part of member 1 table

Us. The F team with Assistant Manager, Mr B

Us, The GIRLS. Sarala, Murnie, Hieda and Me

With beloved team mates.

Some happy faces :)

That's all the story of HSBC Annual Dinner 2016.
Next year hope dapat join lagi. Increment lebih sikit la boss. Yes please~~

Love,
A.Aqma
Post Comment
Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Auto Post Signature

Auto Post  Signature