Minkaffe | Kopi GARAM BULUH Serang LONDON

Monday, August 29, 2016
Assalamualaikum and hi all :)


Waddup?! Oh maiiiii. Now dapat berita tergempar yang Minkaffe dah serang masuk orang London. Memang betul2 citarasa antarabangsa orang kata. Orang London ramai yang impress dengan Minkaffe. Rasa sedap berlemak walaupun tiada gula tambahan. Rasa berlemak lagi sedap tu terhasil daripada GARAM BULUH.


minkaffe sepang
Manfaat Magnesium


Orang Turkey, Hungary dan Sweden kalau nak hilangkan pahit kopi tu, diorang letak GARAM daripada letak gula dan krimer. Instead of tambah garam biasa yang palsu itu lebih baik letak GARAM BULUH. Lagi berkhasiat dan kaya mineral. *thumbs up!*


Meh aqma share 11 manfaat Minkaffe ni:


1. Membantu memberi tenaga

2. Menyegarkan mata yang mengantuk

3. Membantu mengurangkan sakit kepala

4. Membantu atasi gastrik

5. Membantu turunkan berat badan

6. Membantu tambahkan susu ibu *tanpa mudaratkan bayi*

7. Membantu turunkan bacaan kencing manis

8. Membantu naikkan HB untuk ibu mengandung

9. Membantu sistem perlawasan jadi lebih lancar

10. Membantu buang angin berlebihan dalam badan 

11. Bertindak sebagai agent detox




Haaaa banyakkan manfaat Minkaffe? Paling best ibu mengandung dan ibu menyusu pun boleh minum tau. Senang cerita satu family boleh minum minkaffe ni.

Adik2 sekolah atau universiti yang selalu stay up tu minum Minkaffe je.. tak la asyik minum benda manis. Muda2 dah sakit. Gula tu kan punca penyakit~ Jom layan feedback mereka yang dah cuba~



testimoni minkaffe

testimoni minkaffe

testimoni minkaffe

minkaffe selangor


Now ada PROMOSI. Harga adik beradik je aqma bagi :)
Selain tu, aqma ada nak OFFER ni sambil2 korang minum korang berpeluang dapat duit income RM200-RM1000 dengan Minkaffe. Jom aqma ajar caranya from A-to-Z!


testimoni minkaffe
Nah, nak Thermos limited edition ni FREE?


Agent Minkaffe Selangor
Agent Minkaffe Putrajaya
Agent Minkaffe Cyberjaya
Agent Minkaffe Sepang

ANDA DICARI!!!


Nak cuba, nak sign up agent jom whatsapp aqma +60102534217 SEKARANG!!
Cepat sebelum terlambattttt!!

1 comment on "Minkaffe | Kopi GARAM BULUH Serang LONDON"
  1. Menarik! Menarik! Set kurus rupanya.. Ingatkan minuman kopi biasa..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Auto Post Signature

Auto Post  Signature