Monday, February 6, 2017

PEMENANG DECEMBER GIVEAWAY BY AINUL AQMA

Assalamualaikum and hi all :)

First of all aqma nak minta maaf sebab lambat umumkan siapa pemenang GA lepas. Ada something happen yang membuatkan aqma postpone announce pemenang. Huhu. Sorry~~

Pemenang adalah berdasarkan random.org tapi aqma check juga if si bakal pemenang ikut tak semua syarat2. If ikut so, baru la jadi pemenang. Kalau masa tu je korang ikut syarat lepas tu unfollow all the syarat2 x best juga la kan? :P




Here the winners:

:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:




Kebetulan dua pemenang nama Atikah. Hehehe

So, you all akan dapat hadiah from Seoul, Korea and other gifts!

Please do email me your details to ainul_aqma@yahoo.com

Name:
Address:
No hp:

CONGRATS WINNERS! :D




5 comments:

  1. Alhamdulillah... Rezeki bulan kelahiran... Dapat hadiah birthday ^_^

    ReplyDelete
  2. Tahniah kepada semua pemenang... Tahniah juga diucapkan kepada penganjur dan penaja... Semoga sentiasa dimurahkan rezeki...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...