Top Social

We Are ONE | TDC Central

Friday, May 19, 2017
Assalamualaikum and hi all :)

Welcoming the blessed Friday with full of thankful to ALLAH S.W.T.  So, today nak story pasal one thing that makes me fall in love with the business I'm doing now. Actually masa mula2 aqma buat business ni, aqma penuh dengan soalan "HOW CAN I MAKE MONEY FROM THIS BUSINESS??" Penuh dengan soalan macam mana nak buat??

Semua soalan diatas terjawab bila bisnes berkumpulan dan bermentor. Now alhamdulillah aqma dah dapat rentak macam mana bisnes ni boleh bantu naikkan my aura also my income. :) 
Bisnes berjemaah bukan asing lagi sekarang. Rata2 dah terbuka untuk buat bisnes berjemaah.

We cracked our heads together how to make our business activity more enjoy yet still bring lots of benefit to others. So, kat bawah ni geng2 TDC Central dah siap sedia agenda bisnes untuk next 6 months. Bayangkan buat sorang2 mesti ada yang rasa sendu je apa nak buat dengan bisnes. Huhuhu.




Ada certain orang meletakkan anak2 sebagai alasan untuk tak buat side income. Tapi pada diorang, anak2 adalah pembakar semangat untuk buat lebih baik dalam bisnes. Bisnes dengan TDC ni mudah. Sebab tu la anak2 pun angkut sekali pergi TDC Central meeting. Ada yang baby juga taw.. Again, our business is manageable tinggal follow the flow je. 

One day pun aqma ada suami and anak2, Alhamdulillah dah jumpa bisnes yang flaexible. So, aqma boleh plan masa untuk family and business. :)

The Diamond Circle Malaysia
Really adore semangat my business mentor. Anak dia kecil lagi baru setahun lebih. Gigih juga bawa anak dia ke meeting TDC central. Punyalah semangat nak bantu anak2 bisnes supaya boleh berjaya macam beliau. Bukan duduk saja goyang kaki walaupun dah pangkat paling tinggi. I want to be like her!! In shaa ALLAH next 3 years I am a CDM of TDC. Amiin~


With Raziq. My leader's son.
Tak sabar nak share dengan my beloved protege our next activities. Really excited about them. Aktiviti yang buka minda, topup aura, duit pun mudah melekat masuk. Amiin~ :)

p/s: Lepas meeting lepak chill kat dotty's pastries and coffee. Hiks! Aqma review kedai ni kat entry SINI.

See ya in my next post!

Love,
A.Aqma
6 comments on "We Are ONE | TDC Central "
  1. Seronoknyaa ada bisnes macam niii

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah!!! Bisnes berjemaah ni memang seronok taw syira. Jomlah buat sama2 :)

      Delete
  2. Aqma, next 2 years I dah nampak you jadi CDM. Maybe even less! Go gi go! Suka tengok semangat Aqma!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amiin!!! Semoga makbul doa ibu mengandung ni :) Lets reach success together!

      Delete
  3. #kipidap #kipmuvin #dongibab
    theres a bright future infront of u..just follow the leaders

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you Abang Man for your support :)

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Auto Post Signature

Auto Post  Signature