WINNER Kang Seung Yoon

Saturday, July 13, 2019
Assalamualaikum and hi all :)

Korang pernah tak mimpi benda yang tak disangka-sangka? Semalam sepanjang aqma tidur aqma mimpi si Kang Seung Yoon nih. Padahal aqma rasa sebelum tidur aqma tengok T.O.P discharged from military. Tak sure kenapa si  Kang Seung Yoon pulak yang muncul :/ 

Pastu sepanjang tidur tu ada lah juga aqma terbangun. Lepas bangun sambung balik mimpi tuuu. Hahaha. Actually dalam mimpi tu Kang Seung Yoon dia macam sorang-sorang pastu tak ada arah nak pergi mana. Nampak dah peminat macam nak serbu dia tapi ye lah dia sorang2 bahaya kot. Entah kenapa lak aqma ada dekat dengan dia, "No worries, I will cover for you. Just hide here!" Ewah2 aku pulak bagi instruction dekat dia. Hahaha.

Then selamat lah dia nyorok dari fans. Tapi ada juga kantoi sikit2 sebab ada orang macam perasan ada artis kat tempat aqma sorokkan dia tuh. Hahaha. Kelakar taw sebab aqma takda la rooting for WINNER sangat tapi boleh pulak mimpi si Kang Seung Yoon nih. :D

Saje share this story in my beloved blog supaya boleh gelak sendiri masa tua nanti :)

Kang Seung Yoon
One thing aqma rasa yang buat dia nih singgah kat mimpi sebab aqma nak tengok cerita Prison Playbook. Ada Kang Seung Yoon berlakon. So that's why lah kot dia ni muncul dalam mimpi..


Okay lah lepas nih nak mimpi duit berkepuk2 dalam bank ada banyak gilaaaa paling busuk pun saving RM5,000,000.00 +++ YOU CAN DO IT AQMA!!!!

Love,
A.Aqma
2 comments on "WINNER Kang Seung Yoon"
  1. ahahaha pernah jadi juga tapi bukan kang seung yoon hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha.. ailya mimpi sapaa? BTS kee? Hihih

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Auto Post Signature

Auto Post  Signature