Seminar "BANGKOK PATTAYA KAMI PASTI DATANG!"

Tuesday, August 6, 2019
Assalamualaikum and hi all :)

Last Saturday on 3/8/2019 aqma pergi seminar anjuran team Master Your Network bawah bimbingan CDM Azlan Deraman (Abang Lan) dan CDM Rohana (Kak Ana). Both of them suami isteri yang disegani dalam dunia bisnes Sahajidah Haio Marketing (SHOM). Aqma bangga betul ada anak Melayu yang mampu conquer pasaran dalam SHOM. Bukan sekejap pasangan hebat ni dalam SHOM, berbelas tahun dah pernah capai income RM500,000 SEBULAN! Mashaa ALLAH betapa peluang bisnes SHOM sangat membantu ubah taraf kehidupan. Bestnyaaa!

Program bermula dengan pendaftaran. Alangkah terujanya saya bila tengok yang jaga pendaftaran tu my beloved leader, CDM Shaliza Aziz (Kak Ieja) and also CDM Ain and CDM Yong.

CDM Ain and CDM Ieja
Lepas daftar setel dulu hal ehwal tempat duduk. Syukur dapat seat depan2. Baru lah feel :)

The crowd
the_diamond_circle_peluang_side_income
Emcee of the day, CDM Ayu
Ni cerita pasal CDM Ayu yang dulu ustazah biasa2 je.. sekarang dah grab 5 angka income dengan SHOM. CDM Ayu dah telan macam2 perjalanan bisnes. Pastu one point yang sparked my mind adalah bila CDM Ayu cakap "Buat bisnes biar patuh syariah. Alhamdulillah. Sistem berniaga SHOM adalah patuh syariah. Even dah CDM (pangkat tertinggi dalam SHOM) tapi tak buat sales pun tak dapat income juga. Walaupun rakan kongsi satu Malaysia.."

Betul lah my leader pernah pesan, "Buat LEBIH dapat LEBIH. Dalam bisnes ni ADIL." Tak rugi buat bisnes SHOM sebab syarikat dah established kat Bursa Saham sebab tu payslip income SHOM laku kat bank untuk beli rumah, kereta termasuklah asset. Fuhhh! Bestt!

Masa sesi CDM Abang Lan and CDM Kak Ana aqma tak sempat langsung nak amik gambar mereka sebab fokus sangat salin point2 penting yang keluar dari mulut multi millionaire nih. Aqma risau kalau ada yang terlepas sebab apa yang mereka share apa yang mereka buat sampai jadi JUTAWAN!

Kan dah kata bisnes ni DUPLIKASI ajeee. Tiru benda yang dah jadi :)

Barisan CDM yang hadir
the_diamond_circle_peluang_side_income_cara_berniaga_online_bv_alfalfa
CDM Kak Ana, 3 dari kanan
Haaa... nampak dak muka2 CDM semua berseri senyum belaka. Apa2 rintangan yang berlaku senyum jee,, sebab mereka dah pasak dalam diri segala aura positif. Yang negatif memang dah campak jauh2. Pastu tengok tu, siap sediakan air BV Alfalfa untuk mereka yang hadir. Ya ALLAH.. Best sangatt! Bukan biasa2 taw  air hijau BV Alfalfa nih. Air bantu cuci usus., rendahkan kolesterol and lawas cemerlang ! :D

peluang_bisnes_modal_rendah_2
Sesi hi-tea bersama team
Tahu tak sebenarnya masa aqma mula2 join bisnes SHOM ni sebenarnya aqma mula sorang2? Aqma jenis redah je sebab dah biasa pergi mana2 pun sorang. Hiks!
Pastu bila dah join bisnes bawah team The Diamond Circle terus jadi ramai member. Diorang semua supportive belaka. Memang rezeki aqma la buat bisnes dalam team yang serba serbi awesome!
Tips bisnes, poster2, ayat2 posting pun diorang share sekali :) 
ALHAMDULILLAH!! 

peluang_bisnes_modal_rendah
The Diamond Circle
Lepas habis seminar of course amik masa jap amik gambar beramai2 as kenangan and penguat semangat untuk hari seterusnya !

With the nurse, suri rumah, executive GLC company
Of course one with my beloved leader. CDM Kak Ieja
Hari Seminar tu terkembar pulak kami pakai shawl sama. Aqma dah lama plan nak pakai shawl and dah malas nak cari shawl lain. Tu yang pakai je juga. Hiks! :)

After all, seminar ni membakar jiwa and minda aqma. Bayangkan la orang biasa2 pun boleh berjaya buat bisnes SHOM ni, takkan la kita pun tak boleh kan?

Tapi paling terkesan apa yang CDM Abang Lan cakap, "Kita buat bisnes ni biar yang boleh bawa kebaikan sampai kita meninggal dunia. Memang dah pasti ending hidup kita ni MATI. Tapi selepas mati apa kita tinggalkan untuk yang tersayang yang masih hidup? Insuran? Harta yang membawa kebaikan?" Part tu terkesan sangat.. No, no! My target to FREE DEBTS must be a REALITY. Kena usahakan juga sebab kita tak tahu apa yang jadi pada masa hadapan. In shaa ALLAH, ALLAH pasti bantu :)

If you all tengah cari side income dengan bisnes tapi tak reti, tak tahu nak mula, takut rugi dan sebagainya, aqma ada peluang best nak share dengan korang. Seriously mudah je nak di tiru baik golongan cikgu, suri rumah, executive swasta, pegawai kerajaan, semua boleh.. 

Nak tahu caranya just contact aqma kat +60102534217 or just click HERE.

Jumpa anda di puncak kejayaan! Pastu kita celebrate sama2 naik cruise kat Bangkok! :D

Love,
A.Aqma


Post Comment
Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Auto Post Signature

Auto Post  Signature