Beauty Review | KIM & HIM ORGANIC SKINCARE

Sunday, June 12, 2016
Assalamualaikum and hi all,


Dah seminggu kita berpuasa dan ada lagi 3 minggu nak celebrate syawal pula. Of course masa tu  masing-masing nak kulit cun ditahap maksimum. Nanti bila bergambar takdela kena edit or filter over sebab nak cover cela pada wajah tu.

Usually bila Ramadhan ni kita kurang minum air. So kulit sangat mudah jadi kering tau. Ya ya ya minum air banyak sampai kembung perut bila berbuka tapi air manis tak ada makna okay! Jadi perlu juga sesuatu yang membantu kulit kekal lembap dan berseri.

Aqma pilih Kim and Him Botanical Immunizer sebagai beauty booster dan juga sebagai agent pelembap untuk kulit aqma. Best pakai Kim and Him Botanical Immunizer sebab sangat CEPAT MENYERAP. Bukan macam krim biasa yang melekit-lekit tu.


Apa Kim and Him Botanical Immunizer ni?

Ia berfungsi 6 dalam 1 supaya kulit bebas jerawat, lebih anjal dan cerah.

Boleh bertindak sebagai:

- toner
- serum 
- day cream
- night cream
- moisturiser 
- sunblock (contains SPF 35++)

Jom tengok feedback mereka yang dah cuba.





Haa kan dah cakap multipurpose Kim and Him Botanical Immunizer ni. Uolls tak payah pening-pening banyak2 produk yang tepek kat muka.



Sila klik gambar untuk tumbesaran gambar lebih jelas


Alhamdulillah aqma guna hampir setiap hari dan 1 pam dah memadai untuk 1 muka. Best sangat2 pakai Kim and Him Botanical Immunizer ni. Uolls nak wajah flawless boleh laju2 dapatkan Kim and Him Botanical Immunizer ni since diorang ada buat OFFER Ramadhan ni.

Mana nak dapatkan Immunzer hebat ini?


Visit website diorang kat sini ya ---> KIM and HIM Organic Skincare
Visit IG diorang kat sini ya ---> KIM . HIM

Selamat memanjakan kulit uolls :D


Love,
A.Aqma
Post Comment
Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Auto Post Signature

Auto Post  Signature